FŐMENÜ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Special Transz Kft. 1999-ben alakult. Székhelyünk Miskolc peremén, folyamatosan bővített, jelenleg 26 000 m2 területű, szilárd burkolattal és víztisztító berendezéssel ellátott telephelyen van, itt egy csarnokot és egy közel 120 m2-es irodaépületet alakítottunk ki.

Fő tevékenységünk a közúti árufuvarozás, a veszélyes hulladék szállítása és ártalmatlanítása. Saját technológiákkal, szabadalmakkal rendelkezünk elsősorban az olajos hulladékkezelés területén.

Tevékenységünk  körébe bevettük  a hulladéktároló konténerek gyártását, mely legfőképp a közúti szállítás során leginkább elterjedőben lévő ún. „multiliftes” vagy más néven „abroll” típusú szabványkonténerek tartoznak. A konténerek az ADR-ben előírt közúti szállításra vonatkozó előírásoknak megfelelnek, gyártási sorszámmal ellátott minősített konténerek, melyek minőségi vizsgával rendelkeznek.
Fő tevékenységünk a közúti árufuvarozás, a veszélyes hulladék szállítása és ártalmatlanítása. Saját technológiákkal, szabadalmakkal rendelkezünk elsősorban az olajos hulladékkezelés területén.

Cégünk  a „Gazdaságfejlesztési Operatív Program komplex vállalati  technológia fejlesztés kis-és középvállalkozások számára” című 2007 pályázati felhívásra, pályázatot nyújtott be.

Projekt neve:
"Hulladékfeldolgozási tevékenység komplex technológia fejlesztése a Special Transz  Kft.-nél"

Projekt leírás:
  Cégünk komplex vállalati technológia fejlesztést hajtott végre a hulladékkezelés és -feldolgozás területén,melynek keretében a következő új eszközök beszerzését valósítottuk  meg:
    - GORE típusú, szénhidrogén tartalmú hulladék kezelésére alkalmas berendezés
    - TS30 típusú multiliftes komposzt keverő és kiszóró berendezés
   A komposztálási folyamat működtetéséhez szükséges irányítástechnikai információs rendszer beszerzése is megvalósult, valamint a pályázat keretében készíttettünk 3000 db tájékoztató prospektust és igénybevettünk vállalati szervezetfejlesztési tanácsadást is.


A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg


  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2011