FŐMENÜ


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Konténer gyártás:

A kereslet igényeinek megfelelően  2005-ben elkezdtük az un. „abroll” konténerek gyártását. Jelen pillanat 15-22-30 m3-es szabványkonténerek teszik ki a fő megrendelési vonalat, de egyedi igényeknek megfelelően is gyártunk konténereket. A konténerek a Műszaki Biztonsági Felügyelőség által engedélyezett és jóváhagyott , az ADR előírásainak megfelelő minőségben készülnek.  Ezen ponton megjegyezendő, hogy a  2005-ben érvénybe lépett jogszabályoknak megfelelően, közúti forgalomban ADR-es árut ill. hulladékokat csak az előírásoknak megfelelő és minősített konténerekben szabad szállítani. Az általunk gyártott konténerek teljes egészében kielégítik ezen jogszabályban előírt előírásokat.
A szélesebb szolgáltatási paletta növelése végett gyártunk még 5-7 m3-es ún. „láncos” kis konténereket is, melyek a hagyományos kommunális hulladékszállító konténereknek felelnek meg.

Mivel nem csak a szilárd halmazállapotú hulladékokkal találkozhatunk a szállítások során, hanem a folyékony szennyvizek és egyéb folyadékok ill. zagyszerű anyagokkal is, melyeket az  ártalmatlanításhoz úgyszintén  el kell szállítani, ezért elkezdtük a mobil tartányok  gyártását, multiliftes kivitelezésben.
A tartányok kivitelezése  a szállítandó anyagokat figyelembe véve kerül legyártásra, melynél szintén fontos szerepet játszik a megrendelő kérése és igénye.


A Special Transz  Kft. alapvető célja, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú, kölcsönös elégedettségen és bizalmon alapuló kapcsolatot tudjunk kialakítani - a MINŐSÉG, a BIZTONSÁG, illetve a MEGBÍZHATÓSÁG folyamatos szem előtt tartása mellett - állandó megújulással, korszerű, hatékony irányítással, gazdálkodással, valamint vezetési módszerek alkalmazásával egyre javuló eredmények realizálásával, partnerei változó igényeinek maximális kielégítésével a hagyományos piachoz hasonlóan a  szállítmányozási és hulladékátvevő piacnak is egyik meghatározó szereplője lehessen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Copyright © 2011 Faster Pussycat